За нас

Началото на дейността си Счетоводна кантора “Соф Екип” поставя през 2006 година в гр.Ямбол. Неин основател и управител е Радка Пацекова. През 2009 година “Соф Екип” има представителство и в гр.София.

Счетоводна кантора “Соф Екип” е семейна фирма. В офиса в гр. Ямбол за клиентите ни се грижат Радка и синът й Христо Пацеков. В гр. София дейността се ръководи от нейната дъщеря, Дияна Кънева. Образованието й по икономика и финансов мениджмънт е допълнено с богат опит за предоставяне на пълно счетоводно и данъчно обслужване.

Вече 11 години ни се доверяват фирми от различни браншове и индустрии, на които помагаме с квалифицирано счетоводно и ИТ обслужване. Изградили сме практика да прилагаме индивидуален подход към всеки клиент според неговите потребности. На разположение на нашите клиенти е възможността да изберат цялостно абонаментно решение, както и да ни възложат конкретен казус или услуга. Ние предоставяме както счетоводни услуги, осигурителни и данъчни консултации, правни услуги, така и достъп, инсталиране, обучение и консултации за работа с продуктите „Бизнес навигатор Счетоводство“ и „Бизнес навигатор Заплати“.

Ние знаем, че за развитието на всеки бизнес е важно да има сигурност и надеждност. Нашите клиенти получават конфиденциалност, прецизност и отговорен партньор, което им позволява да съсредоточат усилие за осъществяване на своята дейност.

Ние ще ви помогнем да бъдете успешни и да постигнете резултатите, към които се стремите, защото можете да разчитате на нас.